Caviar Catering

Caviar Catering: Ние знаем как да ви изненадаме
 
Без значение  дали е голямо или малко парти, дали сте мениджър на компания или физическо лице, дали е масово корпоративно събитие или парти за рожден ден, сватба, частен празник, празнуване на Нова година или нашите собствени дегустационни  вечери с хайвер, ние  организираме това възвишено нематериално усещане, като ви доставяме незабравимо преживяване.

Нашето постоянно  търсене на нови идеи, емоции и тенденции  ще ви даде нови впечателения и преживявания, а ние ще  ги споделяме с вас.

Конвенционалните ни предложения, начинът, по който представяме на вас и вашите гости най-добрите хайвери в света, не е кулинарна наслада,  а изкуство и завладяващо шоу, което да запомните и разкажете.

Следвайте ни,  за да сте информирани и се включете в  следващите дати и местоположения.

С нашите предложения за хайвер можем да си сътрудничим с други партньори за кетъринг и събития по наш или ваш избор, но също така можем да бъдем услугата на едно гише, предоставяща пакет до ключ за вас и вашите гости.

Ще смесим темата, цветовете и настроението, за да ви създадем най-добрата атмосфера.

В момента предлагаме кетъринг с хайвер и организираме събития с хайвер в няколко големи града на България, София, Варна и Пловдив, но не сме ограничени географски само до тези споменати градове и ще се радваме да организираме невероятно събитие с хайвер за вас и вашите гости на други места, колкото и отдалечени да изглеждат...
Ние сме гъвкави за партньорство.


Caviar Catering and Events:
Вашето пищно грандиозно парти, елегантна вечер с ограничен брой гости, празнуване на рожден ден или бляскаво луксозно соаре започва тук [email protected]

 

Caviar Dinners:
Както вече знаете, ние организираме вечери с хайвер на различни места (понастоящем в няколко големи града в България, София, Варна и Пловдив ). Тези вечери винаги са чудесна възможност за всички със споделената страст към благородното кулинарно изживяване да се насладят на отлична атмосфера и да опитат най-добрите хайвери в света като част от най-добрия начин на живот.

 

За информация относно текущия график на вечерите с хайвер, изпратете ни имейл на [email protected] или се абонирайте за нашия mailing list.


Weddings:
Ние притежаваме знания как да направим един от най-важните дни в живота ви още по-незабравим за вас влюбените и вашите скъпи гости с нашите най-добре подбрани хайвери.
Ние си сътрудничим с вашите  сватбени организатори ( агенти ), няма нужда да се притеснявате.

Искате ли да направите своя Голям ден върховен?

За консултация и поръчка:

[email protected]

0888 450 314