Доставки в цялата страна

Отворихте страницата на AEmilliusCaviar за доставка на хайвер, напитки, деликатеси и шоколад за територията на България.

Информация за доставка: След заплащане на Вашата поръчка през страницата на AEmillius.com ще получите имейл за потвърждение и приемане на Вашата поръчка, както и известие от куриерска компания ЕКОНТ за доставка на пратката. Всеки, който има регистрация, може да проследява доставката си на сайта e-Ekont.com

При покупка на стоки за над 500 лв. доставката е безплатна за клиента. Тя се поема от AEmilliusCaviar.


Всички онлайн поръчки за хайвер, заявени до 13:00 часа българско време в дните от понеделник до петък, пристигат с приоритет до 9:00 часа на следващия ден или според посочен в поръчката от Вас ден и час.

Онлайн поръчки, направени в събота и неделя, ще бъдат обработени в понеделник с доставка във вторник.

За територията на гр. София можем да извършим доставка в рамките на същия ден до 19:00 часа, ако те са заявени до 12:00 часа.

Жителите на гр. София могат да се възползват от опцията за  плащане с наложен платеж.

Хайверът, който поръчвате от страницата на AEmillius.com, се транспортира в хладилна чанта или термокутия за еднократна употреба, с температурен режим 2-4 градуса, с всички необходими условия, за да се запази оптималната температура на продукта за 24 часа. 

Покупки от нас  можете да направите и на изписания телефон за контакт или през страниците ни във Facebook и Instagram. Ние ще приемем Вашата поръчка и ще създадем Ваш акаунт в сайта AEmillius.com. Ще изпратим по имейл Вашата регистрация и следващата поръчка можете да направите онлайн, само с три клика.

За Ваша сигурност, препоръчваме да смените служебната парола, която ще Ви създадем и изпратим.

Всички продажби са финални. Не е разрешено връщане.