Доказано качество

Вече знаете, че България е сред първите държави в света производителки и износителки на черен хайвер.
Това икономическо постижение е благодарение на природата в нашата страна, както и на добрата техология за отглеждане на есетровите риби в нашите есетрови стопанства. В различните райони по света потребителите имат различни предпочитания за вкуса на хайвера.

Нашият експертен опит Ви позоволява да пазарувате и консумирате нашите продукти без притеснение. Вкусът зависи от вида на рибата, отглеждането и приготвянето на хайвера. За да гарантираме на нашите клиенти винаги един и същ вкус, ние сме създали ноу-хау за контрол на качеството преди опаковане и наистина сме горди да Ви предложим най-добрите хайвери.

Предлагащият качествен продукт трябва да има експертни познания, а ние добавяме страст и обожаваме това, което правим. Затова всеки може да ни се довери и да разчита на нашето качество. Нашите експерти са с голям опит и Ви уверяват в дадените от тях гаранции за качество.


Сайтът AEmillius.com предлага най-голямото в страната разнообразие на черен хайвер от различни брандове и се ангажира с професионална гаранция за качеството на всеки продукт,

Допълваме асортимента си с висококачествени деликатесни продукти и напитки от най-добрите производители в България и света.

AEmilliusCaviar предлага съвременен и луксозен стил с цел постигане на съвместимост с Вашите потребности.  

Цените, на които пазарувате, са по-ниски от тези в Европа, доставките са експедитивни, а ние сме наблизо за всяка Ваша потребност.

Радвам се, че можем да Ви смятаме за наши клиенти, и Ви благодарим за доверието в нашите продукти и услуги.


Емил Арабаджиев

Chairman & CEO, AEmilliusCaviar