Станете сътрудник

AEmillius Caviar  поддържа най-високите стандарти в търговията на  черен хайвер в страната и света. В тръговията на едро с черен  хайвер, опитът и безупречното отношение към нашите клиенти сме  търсени от най-добрите кулинарни експерти, хотели, рестроранти, физически магазини, web базирани платформи за хранителни стоки, кетърингови компании и частни клиетни,  за да поръчат от нашето разнообразие на Бъгарски и световноизвестни брандове за производство на черен хайвер.

Подобно на производителите на хайвер ние предлагаме пресен и качествен черен хайвер с тази разлика, че портфолиото ни е разнообарзно и включва от най-популярните до най-екзотичните видове черен хайвер.

Ние сме прозрачни пред нашите партньори и предлагаме майсторски курс за нашите търговци и клиенти.

Предлагаме  образователен курс само с покана, за обучение на търговци  в изкуството на предлагането  на хайвер в  цял свят.
В AEmillius Caviar Camp ние учим нашите партньори-търговци на изкуството да предлагат хайвери от световна класа. Запознаваме ги с отглеждането на видовете есетрова риба и начините за разпознаване на перфектния хайвер.

Преподаваме им нашите правилни техники за предлагане, доствка и съхранение на хайвер от всяка партида, както и уменията да подготвят и да осъществят износа на черен хайвер за всяка страна по света.

Нашите търговци на хайвер имат голямо уважение към нашия процес и са ангажирани с подробности,  за да издигнат собствените си търговски умения.

За консултация и записване:

[email protected]

0888 450 314